Clubnieuws

Hier vind je allerlei nieuwtjes uit het clubleven en de wandelwereld.

Wandelclub De Marktrotters Herne klimt uit het dal.

Al een tijdje zat de club in moeilijke omstandigheden. Het kwam zo ver dat voor 2022 een 'sabbatjaar' werd ingelast. Bij gebrek aan opvolging in het bestuur werd zelfs ernstig overwogen om op het einde van 2022 de werking van de club te beƫindigen.

Net op tijd kwam een verlossend bericht dat een groep vrijwilligers rond voormalig voorzitter Willy Jeuris zich aanmeldde om de bestuurstaken over te nemen. Het zittende bestuur neemt collectief ontslag en wordt vervangen door de nieuwe groep.

Omdat dit in het kader van een vzw aan bepaalde procedures is onderworpen blijft het huidige bestuur nog enige tijd de taken waarnemen tot een algemene vergadering de nieuwe ploeg heeft geĆÆnstalleerd.

Zodra de procedures doorlopen zijn zal het nieuwe bestuur de nodige informatie verstrekken aan de leden.